Vognmand Århus – København

Vognmand Erling Andersen er et driftsikkert familieforetagende, der har været i branchen siden 1966. Vi løser alt inden for vognmandskørsel, kranopgaver og containerudlejning.

Kontakt os her

Vognmand Århus – København

Vi tilbyder professionel vognmandsservice i hele landet. Hvis du skal have løst en opgave forsvarligt og effektivt – endda til en fornuftig pris, så finder du en oplagt samarbejdspartner i os. Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit behov – du kan ringe, skrive eller udfylde kontaktformularen herunder.

Kontakt os her

Veludrustet vognpark

Vi har kraner og køretøjer i alle størrelser – fra mobile tårnkraner til bådtrailere, samt alt derimellem. Vores udstyr sætter os i stand til at klare alle typer af opgaver for såvel erhvervskunder som private. Vi lægger vægt på at opdatere vognparken jævnligt, så den hele tiden indeholder moderne kranbiler, med den nyeste teknologi.

Kompetente medarbejdere

Vi har været i branchen siden 1966 og siden begyndelsen lagt vægt på at videreuddanne vores medarbejdere, så vi altid har de faglige kompetencer, som matcher branchens højeste krav. Hele holdet har en fælles mission, hvor de brænder for at levere en optimal, professionel service til vores kunder. Der findes ikke halvgode eller næstbedste løsninger i vores bog – vi leverer altid en kvalitetsservice af højeste kaliber. Vi kører for dig – og løser den transportopgave du har hyret os til, på den bedst tænkelige måde.

Vognmand i Aarhus og i resten af landet

Vores hovedsæde ligger i det midtjyske, og vi er særligt efterspurgt som som vognmand i Aarhus. Vi har dog kunder i hele landet og kører jævnligt i Østdanmark for en række af vores erhvervskunder. Vi kan bl.a. hjælpe med transport af byggematerialer, stilladsudstyr, grus, sten, jord, skurvogne og trælastvarer. Hvis opgaven inkluderer levering med kran kan vi naturligvis også klare det.

Ring i dag og lad os tage en uforpligtende samtale.

Bliv kontaktet af os

Giv os et kald, send en mail, eller udfyld kontaktformular – så ringer vi dig op hurtigst muligt. Vi gennemgår meget gerne forløbet, og giver også en uforpligtende pris på din opgave.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

86 42 08 85