Kranarbejde på glasfacade i Århus

Kranarbejde i Århus – og resten af landet

Vi udfører alle typer af kranarbejder i Århus. Du kan derfor roligt lade Vognmand Erling Andersen om din opgave. Vi har nemlig været i branchen siden 1966.

Kontakt os her

Kranarbejde i Århus – og resten af landet

Vi udfører kranarbejde i Århus for både store og mindre kunder i industrien samt privatkunder. Vi har en moderne vognpark, der opgraderes jævnligt, efterhånden som teknologien rykker sig. Vi har været i branchen siden 1966 og har fra første dag haft en klar mission: At levere solide løsninger til kunder inden for alle brancher. Opgaven bliver løst på optimal vis – effektivt og professionelt. Sådan var det dengang, og sådan er det i dag.

Alt vores materiel er naturligvis godkendt ud fra de højeste standarder og du får altid en fagmand på opgaven, når du kontakter Vognmand Erling Andersen. Vi har mange kunder inden for kranarbejde i Aarhus, Randers og omegn – hvor vores hovedsæde ligger placeret, men vi kører i hele landet.

Kontakt os her

 

Blå kranbil med løft ved boligbyggeri

Eksempler på udført arbejde

De fleste opgaver udføres for erhvervskunder – det kan eksempelvis være hejsning af bygge- og industriaffald, skurvogne, betonelementer m.v. Fællesnævneren er, at kunden efterspørger en pålidelig og effektiv samarbejdspartner – kriterier som passer perfekt på vores måde at drive forretning på. Når det handler om kranarbejde for private kan det blandt andet være:

  • Løft af både og bådtransport
  • Løft af tunge møbler ved ind – eller udflytning
  • Levering af byggematerialer

Fra vores hovedsæde i det midtjyske betjener vi kunder i hele landet. Vi har de faglige kvalifikationer og det rette, profesionelle udstyr til at løse enhver opgave, der involverer løft/hejs i alle højder. Det kan eksempelvis være vores mobile tårnkran, der sætter os i stand til at klare en række specialopgaver. Ring, skriv – eller udfyld nedenstående kontaktformular, så finder vi sammen den optimale løsning på din forespørgsel.

Kranarbejde fra Århus til København

Opgaverne varierer selvsagt alt efter hvem vores kunder er. Vores private kunder benytter os ofte, når de skal have leveret, afhentet eller transporteret større mængder. Det kan være grus, sand eller jord, der skal leveres ind over en hæk. Erhvervskunder kan eksempelvis stå med en opgave, hvor et skrøbeligt kunstværk skal hejses op på ladet og transporteres til en udstilling i den anden ende af landet.

Udover specialopgaver som ovennævnte løser vi naturligvis også mange standardprojekter – som levering af materialer til byggepladser m.v. Vores kompetente medarbejdere og solide vognpark tilbyder en alsidighed, som gør os meget fleksible i opgaveløsningen. Ring til os på telefon +45 86 42 08 85 eller sende en mail til post@vognmanderlingandersen.dk, når du har brug for professionel hjælp til kranopgaver.

Se vores udstyr

Bliv kontaktet af os

Giv os et kald, send en mail, eller udfyld kontaktformular – så ringer vi dig op hurtigst muligt. Vi gennemgår meget gerne forløbet, og giver også en uforpligtende pris på din opgave.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

86 42 08 85