Kranarbejde på glasfacade i Århus

Alt i kranopgaver

Vognmand Erling Andersen er et driftsikkert familieforetagende, der har været i branchen siden 1966. Vi løser alt inden for vognmandskørsel, kranopgaver og containerudlejning.

Kontakt os her

Alt i kranopgaver

Erling Andersen er blandt Danmarks bedste, når det kommer til kranopgaver. Vi har en moderne vognpark, der hele tiden bliver opdateret. Derudover har vi et af branchens mest erfarne hold af medarbejdere, der kan løse alle opgaver, som involverer kranarbejde. Vi kan håndtere alle emner, hvad enten der skal bruges lastbilkraner, mobilkraner eller mobile tårnkraner. Ingen opgave er for lille – ingen opgave er for stor. Og vi tager derudover gerne imod specialopgaver, der kræver stor ekspertise. Vi har gennem tiden stået til rådighed for såvel private som erhvervskunder ved alle typer af projekter – såvel indendørs som udendørs. Ring, skriv eller udfyld kontaktformularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Specialiserede fagfolk

Når du henvender dig til Vognmand Erling Andersen, kan du være sikker på, at du får en kompetent mand på jobbet. Alle vores medarbejdere sætter en ære i at løse alle opgaver med største engagement og præcision. Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Flytning af maskiner
  • Udlægning af trapezplader
  • Hejsning af spær og elementer
  • Bådtransport med specialudstyr
  • Hejs med kurv (fx til reparation af hustage, montage m.v.)

I tillæg til ovenstående kan vi naturligvis løfte både store og små emner – det være sig trælastvarer, skurvogne, kunstværker, betonelementer, grus, jord, containere m.v. Vi har løftet både stort og småt i mange år nu, så uanset opgaven har vi næsten helt sikkert prøvet det før.

Kranarbejde på glasfacade i Århus

Det rette udstyr til kranopgaver

Kombinationen af dygtigt personale og det rette udstyr gør os til den oplagte samarbejdspartner, når du skal have udført opgaver, der involverer en kran. Vi råder over et stort udvalg af lastbilmonterede kraner, samt en række blokvogne til forskellige formål. Sikkerheden er i top når vi arbejder – som den bør være.

Kontakt os her

Bliv kontaktet af os

Giv os et kald, send en mail, eller udfyld kontaktformular – så ringer vi dig op hurtigst muligt. Vi gennemgår meget gerne forløbet, og giver også en uforpligtende pris på din opgave.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

86 42 08 85