Transport af container

Transport og leje af containere

Vognmand Erling Andersen er et driftsikkert familieforetagende, der har været i branchen siden 1966. Vi løser alt inden for vognmandskørsel, kranopgaver og containerudlejning.

Kontakt os her

Containerkørsel og leje af containere

Søger du containerkørsel? Eller leje af containere – fx åbne containere, løftecontainere, affaldscontainere?

Vi råder over et stort udvalg af containere i alle afskygninger, der passer præcist til dit behov.

Vi har stor ekspertise inden for udlejning af containere, samt containerkørsel; faktisk har vi samlet mere end 50 års erfaring i firmaet; det gælder containere til alle formål: løftecontainere, affaldscontainere, åbne containere, skibscontainere. Ring og få en uforpligtende samtale om din opgave og transport af containere.

Kontakt os her

Transport af containere

Containertransport kan bestilles fra dag til dag. Vi har et pålideligt team af professionelle chauffører, som kan løse alle typer af opgaver inden for transport af containere – sikkert og effektivt.

Vi har en omfattende dag til dag-kørsel med containere og løser opgaver for både private og erhverv. Hvis du søger en kompetent partner inden for leje af containere og containerkørsel, så ring, skriv eller udfyld kontaktformularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Omfattende containerpark

Vi råder over mere end 150 containere til miljørigtig indsamling af affald og til transport. Vi har også mange åben containere og specialbyggede containere til bl.a. affaldssortering og kan også levere løftecontainere til placering på eksempelvis tage. Kontakts os hvis du har brug for leje af containere til specielle formål eller transport af container – vi kan helt sikkert hjælpe.

Rød container i gang med at blive løftet

Vi får containere ind overalt

Om du skal have en container ind gennem en smal port eller det er nødvendigt at hejse den ind, så klarer vores moderne vognpark opgaven. Vi kan komme ind gennem en åbning med en bredde på 2,40 m og en højde 2,20 m. Derudover tilbyder vi hejs af containere i op til 20 m’s højde, så det er let for håndværkeren at komme af med affaldet.

Kontakt os gerne for tilbud på leje af containere

Skal du bruge en container til f.eks. transport eller indsamling af affald, så kontakt os. Vi er altid klar med et kompetent tilbud på leje af container til storskrald og byggeaffald og kan med vort brede udvalg af containere også dække dit behov for fx åbne containere. Ring, skriv en mail eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt os her

Bliv kontaktet af os

Giv os et kald, send en mail, eller udfyld kontaktformular – så ringer vi dig op hurtigst muligt. Vi gennemgår meget gerne forløbet, og giver også en uforpligtende pris på din opgave.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

86 42 08 85