Bådtransport og flytning af maskiner – alt i professionel transport

Vognmand Erling Andersen er et driftsikkert familieforetagende, der har været i branchen siden 1966. Vi løser alt inden for vognmandskørsel, kranopgaver og containerudlejning.

Kontakt os her

Bådtransport og flytning af maskiner – alt i professionel transport

Vi tilbyder professionel og forsvarlig transport til såvel private som firmaer. Vi har en moderne vognpark, der opgraderes løbende, efterhånden som teknologien bevæger sig fremad. Alle transportopgaver løses sikkert og effektivt – herunder:

  • Flytning af maskiner
  • Bådtransport
  • Containertransport
  • Specialtransport

Ring i dag og få en uforpligtende samtale om din opgave.

Kontakt os her

 

bådtransport jylland

Standard- eller specialtransport

Det kræver erfaring og professionelt håndelag, når eksempelvis tunge maskiner eller større både skal flyttes forsvarligt. Derfor er det en god idé tage fat i Vognmand Erling Andersen, der har kompetencerne og vognparken til at løfte alle opgaver inden for transport. Vi har gennem årene løst alle former for specialtransport og er derfor det oplagte valg som samarbejdspartner.

Bådtransport til salg og overvintring

Når du køber eller sælger en båd skal du typisk have fragtet båden fra én lokation til en anden. Det kan også være at dit fartøj blot skal overvintre på land. I begge tilfælde skal du have fat i en vognmand med det rette udstyr. Vores priser på bådtransport er særdeles konkurrencedygtige og vores lastbiler kan håndtere både af alle størrelser. Ring til os, når du har brug for bådtransport.

Specialtransport – fx flytning af maskiner

Specialtransport kan for eksempel være:

  • Flytning af tunge maskiner
  • Transport af kunstværker
  • Flytning af mindre bygninger – anneks
  • Transport af større partier af varer

Specialtransport kan bestilles fra dag til dag og vores erfarne og professionelle chauffører hjælper dig gerne, hvis der opstår nogle spørgsmål. Kontakt os i dag, så kan vi hjælpe allerede i morgen.

Driftsikker bådtransport og flytning af maskiner siden 1966

kran løfter både

Vognmand Erling Andersen er en familiedrevet virksomhed i Randers som har beskæftiget sig med transport, kran og containere siden 1966. Vi løser alle former for opgaver inden for vognmandskørsel, containerudlejning og kranopgaver, herunder også flytning af maskiner og bådtransport. Har du en udfordrende transportopgave? Så kontakt os – vi elsker en god udfordring!

Vi løser også følgende opgaver

Vi tilbyder alt inden for container, transport og kran, herunder:

Bliv kontaktet af os

Giv os et kald, send en mail, eller udfyld kontaktformular – så ringer vi dig op hurtigst muligt. Vi gennemgår meget gerne forløbet, og giver også en uforpligtende pris på din opgave.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

86 42 08 85