Familiedrevet vognmandsfirma

Vognmand Erling Andersen er et driftsikkert familieforetagende, der har været i branchen siden 1966. Vi løser alt inden for vognmandskørsel, kranopgaver og containerudlejning.

Kontakt os her

Familiedrevet vognmandsfirma

Vognmand Erling Andersen er grundlagt i 1966, hvor den første lastvogn blev indkøbt – og som historiebøgerne skriver:

Den første lastvogn, en “Leyland Comet”, blev anskaffet i bytte for Erling Andersens private vogn, og allerede dagen efter var der bud efter “Leyland’en”, hvor det første stykke arbejde var kørsel for Gunner T. Strøms Finércentral.”

Der er løbet meget vand i stranden siden dengang. Firmaet råder i dag over en moderne og alsidig vognpark, samt mere end 150 containere, hvilket gør os i stand at løse langt de fleste opgaver selvstændigt – såvel den traditionelle slags, som specialprojekter.

Det ligger i blodet

D. 01.01.2015 overlod Erling tøjlerne, såvel de administrative som de praktiske, til sine børn, Casper og Camilla. De havde begge haft deres gang i garagerne og på kontoret fra barnsben af, så de havde med andre ord fået faget ind med modermælken. Det var derfor et helt naturligt generationsskifte, der blev foretaget – til glæde for såvel ansatte som kunder.

Få et uforpligtende tilbud

Giv os et kald, send en mail, eller udfyld nedenstående kontaktformular – så ringer vi dig op hurtigst muligt. Vi gennemgår meget gerne forløbet, og giver også en uforpligtende pris på din opgave.

Vi tilbyder

Vi tilbyder alt inden for container, transport og kran, herunder:

Bliv kontaktet af os

Giv os et kald, send en mail, eller udfyld kontaktformular – så ringer vi dig op hurtigst muligt. Vi gennemgår meget gerne forløbet, og giver også en uforpligtende pris på din opgave.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

86 42 08 85