Affaldscontainere – udlejning og transport

Vognmand Erling Andersen er et driftsikkert familieforetagende, der har været i branchen siden 1966. Vi løser alt inden for vognmandskørsel, kranopgaver og containerudlejning.

Kontakt os her

Affaldscontainere – udlejning og transport

Professionel udlejning af alle typer af affaldscontainere

Søger du leje af container til storskrald eller til byggeaffald, så har vi den rigtige løsning til dig. Vi har alle typer og størrelser, naturligvis til rimelige priser.

Kontakt os her

Hurtig og nem bestilling

Vi har over 150 containere i eget navn, hvorfor affaldscontainere kan bestilles fra dag til dag. Vi har et pålideligt team af professionelle chauffører, som leverer de aftalte containere lige nøjagtigt hvor du ønsker det. Leje af container til storskrald og byggeaffald har aldrig været nemmere.

Affaldscontainere på mål

Vores affaldscontainerne er specialbyggede, så de kan anvendes til meget præcise formål. Du kan derfor få den ønskede størrelse og det ønskede antal hos os. Vi vejleder dig desuden til det rigtige valg – eksempelvis i forhold til overvejelserne omkring en åben eller lukket affaldscontainer. Den lukkede container er særligt god i byområder, mens den åbne er ideel til situationer hvor du står med blandet affald (fx haveaffald, grus, sten og jord). Ring endelig, når du har brug for en professionel håndtering af dit affald – så finder vi en løsning, som passer til dit behov.

Løftecontainere

Løftecontainere bruges ofte til tagarbejde. Vi udlejer løftecontainere både til firmaer og private. En løftecontainer klarer også arbejdet de steder, hvor der er meget lidt plads. Vores erfarne chauffører leverer forsvarligt og professionelt, godt hjulpet af vores moderne vognpark. Du får med andre ord en samlet løsning, der efterlader dig med minimale bekymringer. Der er styr på sagerne, når du samarbejder med Vognmand Erling Andersen.

Leje af containere

Transporten er med i leje af container til storskrald såvel som alle andre typer af containere. Vi har professionelle og pålidelige chauffører, som har stor erfaring med kørsel og udlejning af vores mere end 10 forskellige slags containere. Lejer du en container hos os, ligegyldigt hvilken type, der er tale om, får du den leveret på adressen. Læs mere om generel transport og leje af containere her. Ring i dag og hør mere om containerudlejning Randers hos Erling Andersens Vognmandsfirma.

Vi løser også følgende opgaver

Vi tilbyder alt inden for container, transport og kran, herunder:

Bliv kontaktet af os

Giv os et kald, send en mail, eller udfyld kontaktformular – så ringer vi dig op hurtigst muligt. Vi gennemgår meget gerne forløbet, og giver også en uforpligtende pris på din opgave.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

86 42 08 85